Bluebirds in the backyard

Restaurant, vintage winkel & muziek

Vintage goodies, bohemian zomervibes en een heerlijk singer-songwriter geluid. Dat is Bluebirds in the backyard in één zin. Maar eigenlijk dekt dat nog niet de lading. In Bluebirds in the Backyard brengt Claire al haar passies samen, van muziek tot vintage, van hergebruik tot design en van fotografie tot styling.

Een plek waar je de schoonheid kunt ervaren van vintage, handmade en fairtrade, een plek waar je ontspannen kunt koffie drinken én waar je kunt genieten van live muziek.

Vintage & Pretty things
De vintage, handmade en fairtrade artikelen zijn speciaal voor jou uitgezocht of gemaakt door voornamelijk lokale ondernemers. De kracht van Bluebirds ligt in de bekende bohemian summer styling en de eenheid van de diverse ondernemers op de bijna 500m2.

Coffee Café
In het midden van de winkel is een Coffee Café waar je ontspannen een koffie kunt drinken met een huisgemaakte taart of een lunch. Er is hier ook ruimte om te flexwerken, te songwriten en te vergaderen en er is gratis wifi toegang voor de bezoekers. Regelmatig worden er workshops gehouden in het café.

Acoustic Stage 
Het akoestisch podium is in het Coffee Cafe en hier geniet je elk weekend van live muziek. De agenda is ook te vinden op de website en facebookpagina.

Bluebirds in the Backyard is dé plek voor vintage-lovers, muziekmakers, creatievelingen en levensgenieters om te shoppen, te relaxen of te werken, koffie te drinken en te genieten van muziek.

Kom je het zelf ervaren?