Stadshotel Steegoversloot

12 fraaie hotelkamers in hartje historisch Dordrecht! Monumentaal overnachten in Dordrecht: in eigentijdse kamers met elk een eigen karakter. Voel je thuis in een vreemde stad en ervaar de huiselijke sfeer in dit hotel.

En niet te vergeten: geniet van Christa’s ontbijt à la carte! Maar ook van de heerlijkheden uit eigen bakkerij. In de lunchroom of stiekem op je kamer 😉

B&B De Luthiers

Verscholen in het historische hart: muzikaal overnachten boven het atelier van een gitaar- en vioolbouwer.

De Lachende Monnik

Een warm bad voor de bierfan: biercafé met respect en passie voor bier – focus op trappistenbier – met een gemoedelijke sfeer.

Brut

Een keur aan smakelijke mogelijkheden vliegt je bij Brut om de oren. Wijn slaat de klok in de wijnbar, vlees van de grill in de burger bar. Twee adressen voor een huiselijke trendy sfeer, een gezellige stadstuin en eigentijds eten. Met altijd één onderscheidend ingrediënt: passie voor wijn.

Vintage Audio Repair

Vintage Audio Repair is meer dan een reparatiebedrijf, we zijn ook een hifi winkel.

Centraal in ons assortiment staan luisterplezier, duurzaamheid en kwaliteit. Wij willen muziek beleven, met de emotie die daar bij komt kijken. Vaak maken we andere afwegingen dan doorsnee hifi dealers. We snappen niets van surround receivers, kijken alleen thuis televisie, hebben een hekel aan boomboxen en hebben doorgaans geen aanbiedingen en hebben bovendien lang niet alles wat we kunnen leveren op voorraad. In plaats daarvan leveren we persoonlijk contact, kleinschaligheid en maatwerk waarbij uw wensen centraal staan. Zo kunnen we een perfect, op uw behoeftes, afgestemde geluidsinstallatie samenstellen. We zijn van mening dat goed geluid geen vermogen hoeft te kosten en dat de vormgeving van uw apparatuur moet samenvallen met uw interieur.

Met veel aandacht hebben we daarom de best denkbare stereo componenten in hun prijsklasse voor u geselecteerd zodat we u een overzichtelijk aanbod van mooie, duurzame en betaalbare hifi apparatuur kunnen presenteren.

Het nieuwe- en gebruikte assortiment hifi apparatuur loopt door elkaar heen. We zijn van mening dat leeftijd niet alles zegt, nieuw niet altijd beter is en combineren van oud en nieuw zorgt voor een ultieme, duurzame hifi beleving.
Zo hebben we een aantal prachtige streamers geselecteerd waarmee vintage hifi installatie geschikt gemaakt kunnen worden voor het gebruiken van moderne streamingdiensten zoals internetradio en Spotify / Tidal.

Ziet u op tegen het zelf installeren van apps op uw telefoon en het verbinden van een streamer op uw netwerk dan kunnen we tegen een bescheiden vergoeding deze producten bij u thuis installeren.

Voor de echte vinyl liefhebbers is Vintage Audio Repair de winkel bij uitstek. Niet alleen kunnen we uw gebruikte platenspeler door middel van een APK beurt opknappen, ook kunnen we hem upgraden met hoogwaardige bekabeling, betere matten, mooie elementen, record pushers en een hele reeks andere, nuttige upgrades die uw platenspeler op een hoger plan brengen. Uiteraard leveren we een breed assortiment hoogwaardige MM en MC elementen.

Kom in de winkel luisteren naar een set nieuwe speakers, een versterker of draaitafel met eigen muziek of probeer het product thuis uit in de eigen omgeving. Ook verkopen we een bescheiden en wisselende collectie klassiek vinyl aan in onze winkel. Snuffel rustig rond.

Zoals de naam van ons bedrijf doet vermoeden kunt u ook bij ons terecht voor de reparatie, revisie of modificatie van uw geliefde hifi apparatuur. Onze werkplaats is voorzien van hoogwaardige meetapparatuur zoals een Audio-Precision System One Dual domain audio analyzer waarmee we niet alleen uitstekend kunnen foutzoeken maar ook het resultaat van een reparatie of een revisie nauwkeurig kunnen testen. Tijdens de reparatie en / of revisie gebruiken we uitsluitend hoogwaardige componenten zodat uw apparatuur net zo goed / beter dan nieuw klinkt.

Vintage Audio Repair is onder andere gespecialiseerd in (vintage) buizen apparatuur. We kunnen uw geliefde buizenversterkers controleren, afregelen en indien nodig restaureren. Buizen betrekken we bij een buizen specialist die een enorme collectie New Old Stock buizen heeft maar vaak ook betaalbaardere alternative kan leveren in de vorm van goed testende, gebruikte oude productie buizen. Onze buizen guru test alle buizen op zijn Amplitrex at1000 buizentester, de referentie buizentester van dit moment zodat u gegarandeerd goede buizen ontvangt.

Vintage Audio Repair is ook de thuisbasis voor onze in eigen huis ontwikkelde True-Blue Box COBALT DA versterker. De T-BB COBALT DA is het neusje van de zalm als het gaat om versterkertechniek. De bediening is kinderlijk eenvoudig en de het front is in veel verschillende soorten hout en aluminum te verkrijgen zodat er altijd een front is dat matched met uw interieur.

Een ander specialisme wat een aparte vermelding verdient zijn onze Quad 33 / 303 sets. Deze worden tijdens de revisie voorzien van nieuwe, door ons zelf ontwikkelde printplaten en worden geleverd met 1 jaar garantie.

Kom eens langs of maak per mail of telefoon een afspraak. Gezien de winkel en de luistersessies heeft mail onze voorkeur. We geven graag advies! Tot snel.

Meer to do’s

Onze Instagram >