Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden – To do in Dordt

Onderdeel van vanfrank vormgeving & fotografie

Mijn algemene leveringsvoorwaarden zijn eenvoudig: ze zijn van toepassing op al mijn diensten. Daarmee gaan mijn eigen voorwaarden altijd voor die van mijn klanten. Ze zijn ook van toepassing als ik derden betrek bij de uitvoering van mijn opdracht.

Ik help mijn klanten met hun ondernemerschap, marketing en profilering zodat ze de waardering krijgen die ze verdienen. Helpen betekent voor mij ‘er alles aan doen om mijn klanten in staat te stellen resultaat te bereiken’. Ik doe het uiterste om mijn afspraken na te komen en een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ik ga er altijd vanuit dat ditzelfde ook voor mijn klanten geldt.

Natuurlijk kan er altijd iets mis gaan door onverwachte of onbedoelde omstandigheden. Mijn principe is dat we er samen uitkomen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan sta ik open voor bemiddeling. Mijn aansprakelijkheid gaat uiteraard niet verder dan het overeengekomen factuurbedrag.

Ik ben vooraf duidelijk over wat je van mij krijgt, welke inspanning ik lever, welk resultaat we nastreven en over mijn tarieven en de btw/vat. Dit doe ik ofwel via vermelding op mijn websites of door middel van een offerte. We hebben een deal op het moment dat je schriftelijk een akkoord geeft of mijn offerte ondertekend terugstuurt. Annuleren is niet mogelijk tenzij bij de betreffende dienst anders staat vermeld.

Betalingen gebeuren op één van deze drie manieren:

  1. Memberships worden betaald via een directe betaallink. De factuur wordt achteraf gestuurd.
  2. Memberships in termijnen worden automatisch geïncasseerd. Ongeveer 2 dagen voor incassering ontvangt de klant een factuur met de datum wanneer het wordt afgeschreven.  Een membership inclusief citymap waarvan de betaling in termijnen wordt geïncasseerd kan maar eens per jaar worden opgezegd uiterlijk 1 februari. Dit in verband met de druk van de nieuwe citymap.
  3. Overige klanten ontvangen op tijd een correcte factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Een betaling binnen deze termijn stel ik erg op prijs. Als een betaling uitblijft doe ik een beroep op een incassobureau en komen de kosten daarvan bovenop de te innen factuur.

Al mijn website teksten, blogs, en artikelen vallen onder de Creative Commons licentie: dit betekent dat je het mag verspreiden, maar dan wel onder vermelding van mijn naam ‘Frank van Hilten, dan wel To do in Dordt’ en een werkende link naar www.todoindordt.nl. Je mag het materiaal niet bewerken of aanpassen.

Mocht je als ondernemer een samenwerking met mij aangaan, dan wordt deze niet automatisch verlengt. De voorwaarden van onze samenwerking communiceer ik helder en bij het einde van een termijn vraag ik via een e-mail of we de samenwerking voortzetten. Beeldmateriaal dat je tijdens onze samenwerking met mij deelt moet vrij van rechten te gebruiken zijn.

Laten we samen aan de slag gaan en Dordrecht nog meer laten bruisen!

Frank van Hilten
1 mei 2019