Puur Geknipt

In Den Haag, Rotterdam en Amsterdam is het al heel normaal, maar Puur Geknipt is de eerste compleet duurzame kapper in Dordrecht. Het interieur is niet alleen prachtig, maar er is ook errug goed over nagedacht. Met een duurzame aannemer is het pand in oude ere hersteld en er is alleen ecologische verf gebruikt. Alles wat je er verder vindt is duurzaam en/of ecologisch. Misschien niet direct het eerste waar je aan denkt als je naar de kapper gaat, maar niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

Je kunt er terecht voor verschillende knipbelevingen voor dames, heren en kinderen. Zo is het extra genieten met een heerlijke slowjuicesap met kruiden uit de eigen tuin achter de salon of een hoofdhuidmassage. De haarverf is volledig plantaardig. Voor kinderen is er achter in de salon een zandbak om te spelen. En zomers kun je heerlijk buiten zitten in de tuin.

Op de website kun je je favoriete Puur Geknipt kapster uitkiezen en een afspraak maken, je kunt natuurlijk ook gewoon even bellen. Leuk om mee naar huis te nemen zijn de fijne plantjes die extra veel gifstoffen absorberen en je huis vullen met verse en schone zuurstof.