Bots Boutique

Lingerie-, bad- en nachtmode

Als voormalig lingerie techneut (ja, dat is een baan) is het voor mij goed te weten dat je in Dordrecht genoeg keuze hebt op het gebied van het kleinste, maar belangrijkste stukje kleding. Of je nu gaat voor stevigheid of high end fashion. Bij Bots kun je vast slagen.

Opgericht in 1939, door de eerste generatie onder de naam Bots Corsetterie aan het bagijnhof, kun je dit met recht een authentiek Dordtse winkel noemen. De dochter en kleindochter van de eigenaren toen runnen de lingeriespeciaalzaak nu aan het Achterom en helpen je graag bij het maken van je keuze.

En wat is de keuze reuze! Van delicate, handgemaakte items van Ambra tot de vrolijke bikini’s van Seafolly. Nachtkleding van zacht satijn of comfortabel katoen in fijne hippe kleurtjes. Ze hebben zeer zeker een merk waar je blij van wordt. Past er iets niet helemaal naar je zin dan kan er zelfs vermaakt worden.

Alle merken op een rijtje:
Lingerie: Stella McCartney, Selmark, Ambra, Lou, Felina, Hanro, Skiny Bodywear, DKNY, Lovable, Conturelle, Millesia by Nina Ricci en Louisa Bracq.
Badmode: Maryan Mehlhorn, Watercult, Charmline, Skinny Bodywear, Lidea, Roidal, Gottex en Seafolly.
Nachtmode en homewear: Hanro, Marjolaine, Pluto, Nanso, Skiny Bodywear, Charlie Choe en Lords & Lilies.