Juffrouw Pollewop

Duurzaam kinderwarenhuis

Op de hoek van Voorstraat West loopt is deze vrolijke winkel eigenlijk niet te missen. De huis-giraf Frits verwelkomt je al bij de ingang van Juffrouw Pollewop. Eenmaal binnen waan je je in een kleurrijk speelgoed en hebbedingenparadijs. Waar kinderen en volwassenen heel vrolijk van worden. De twee Juffrouw Pollewops Mette en Maaike die samen de winkel runnen hebben beide een vrije school achtergrond. Hierdoor heeft alles wat je in de winkel vindt een prachtige verhaal.

Houten speelgoed waarbij net iets meer aan de fantasie van het kind wordt overgelaten. Fijne knutselspullen waarvan je zelfs met twee linkerhanden zin krijgt om iets te creëren. Of passende producten voor een persoonlijke seizoenstafel in huis.

Plastic speelgoed zul je er niet snel tegen komen. Mooie boeken met prachtige prenten, lieve babyknuffels en stoere houten bakfietsjes wel. Vanuit je luie stoel, kun je ook online bestellen via de website. Ook handig! Je kunt hier een online wensenlijstje aan laten maken voor de verjaardag van je kroost of voor de kraamvisite.

Het is niet alleen speelgoed wat de juffies hebben ingekocht? ook vind je er vrolijke, duurzame spullen verkocht voor je huis, tuin en je keuken.